V. 42

Söndag kväll blev trevligare än dagens start på Axvalla, vi har hängt med på kallblodsauktionen som Frasse Fransson hade annordnat. Ett fantastiskt initiativ som jag hoppas är starten på något återkommande. För övrigt har det varit en jättefin vecka, kyliga morgnar och vackra dagar och inte för att vara sån, men det är så tillfredställande att kunna träna på dessa banor som alltid är i toppskick genom alla väderlekar. I onsdags hade vi en av Fenders ägare på besök, superkul att få visa runt på anläggningen och att vi kan erbjuda våra ägare att se sin häst "in action" under träningspassen.
I fredags var Lovisa Andersson på gården och fotade våra hästar så kolla gärna in de nya bilderna under fliken "hästar". Inom någon vecka kommer vi att presentera två av våra ettåringar som andelshästar Tekno Perka och Häxan Sigbritt, håll tillgodo!

Giannini startade på Axvalla idag, det blev en snörplig påkörning 200m in i loppet, mot nya äventyr.

Bungal startar på Årjäng nu på tisdag. Han gick heats förra helgen med Fender och allt kändes bra förutom att han fortfarande är lite osamarbetsvilllig från och till. I onsdags gick han intervaller med ett helstängt huvudlag (som han både har vunnit och varit tvåa med), han kändes mer skärpt så vi hoppas att detsamma gäller på tisdag.

Fender var riktigt fin både i banjobbet och i intervallerna efter.  Det är alltid en fröjd att sitta bakom honom, vilken löpglädje.

Pål känns fortsatt fin och nästa start är planerad i Färjestad den 26e.

Bosse tränar på lugnt och går pullert där emellan. Han känns fin och harmoniskt. Ingen start inplanerad just nu.

Ingbass och Majoren har gått intervaller, nästa vecka är det dags för banjobb igen. 
Vi planerar att kvala Ingbass i början av november om allt flyter på.

Basisten tränar på lugnt.

Ettåringarna har joggat tre dagar i skogen och en gång på banan i 2.40 tempo. Vilka härliga, kloka, arbetsglada och talangfulla tjejer. Det är en fröjd att få jobba med dessa individer.

Trevlig kväll
/Lisa